PRAKTIK FORÅR 2020

Sociale mursten. Velfærdsdesign. Social bæredygtighed. Vil du være med til bygge bro mellem forskning, arkitektur og brugere? Bedre trivsel, sundhed og læring. Innovative metoder.

 

 

Din profil

Du interesserer dig for arkitektur som social infrastruktur; du ved, at fysiske rammer har en betydelig

indvirkning på mennesker; og du har lyst og værktøjer til at undersøge, beskrive og dokumentere denne indvirkning – både i den store skala og når det gælder bygninger og indretning. Du har en personlig og faglig interesse for sociale forhold og ikke mindst for de borgere, som er udsatte eller har særlige behov.

 

Krav:

  • Du er metodisk stærk og har erfaringer med kvalitative og kvantitative metoder.
  • Du arbejder systematisk, selvstændigt og grundigt.
  • Du har overblik og kan tage ansvar for både praktiske og faglige opgaver.
  • Du har studeret i minimum tre år.
  • Du er velformuleret og præcis på skrift og i tale.

 

+     Har du desuden et blik for det visuelle og erfaring med kommunikation på de sociale

medier, trækker det ikke fra.

 

Vi tilbyder

Vi mener, det er vigtigt, at du får mulighed for at bruge og udvikle dine kompetencer, samtidig med at du

lærer nye metoder og får praktisk erfaring. Du vil blive en integreret del af vores lille team og indgå i igangværende projekter, hvor du kommer med ind i maskinrummet og blandt andet bidrager med at tilrettelægge og gennemføre procesforløb, indsamle kvantitative og kvalitative data, afvikle workshops og udarbejde analyser. Du vil få en god blanding af både praktiske og faglige opgaver, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med alle i teamet. Ansættelsen er på et halvt år fra medio januar til og med ultimo juni. Praktikken honoreres med en praktikgodtgørelse på 5.000 kroner pr. måned

 

Om os

Vi er en lille virksomhed med høj faglighed og specialistkompetencer i krydsfeltet mellem humanvidenskab og arkitektur. Vores kunder omfatter ambitiøse fonde, kommuner og organisationer. Vi har holdninger og store ambitioner om at bidrage til en bedre og mere bæredygtig verden. Vi bygger vores arbejde på tillid og tætte samarbejdsrelationer og tror på, at vi kun løser store komplekse problemer, hvis vi løfter i flok. Vores primære arbejdsområde er indenfor Sociale Mursten og omfatter blandt andet indsamling af viden, analyser, evalueringer af færdige byggerier, udvikling af metoder til effektmåling og dokumentation samt udvikling af byggeprojekter og inddragelsesprocesser.

 

Noget for dig?

Så send os en ansøgning på max 1 A4-side samt CV, karakteroversigt og evt. referencer til fcb@carlbergchristensen.dk senest den 15. november.

 

 

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen eller virksomheden

kan du læse mere på vores hjemmeside www.carlbergchristensen.dk
og vores facebookside www.facebook.com/carlbergchristensen eller ringe
til vores nuværende praktikant Frederikke C. Bothe på tlf. 70 400 440.